Grobos Bouwadvies B.V.

Het adviesbureau met bijna 25 jaar ervaring op het gebied van bouwkundig advies.

GROBOS Bouwadvies BV is een adviesbureau dat bijna 25 jaar ervaring op het gebied van bouwkundig advies. Wij bieden graag onze diensten aan. Wij doen uitgebreid onderzoek naar de bouwtechnische staat van uw woning, bedrijfspand of andersoortig vastgoedobject en brengen daar een helder leesbaar rapport van uit. Zo weet u precies wat de bouwkundige staat van het pand is en hoeveel kosten er gemoeid zijn welke direct gemaakt zouden moeten worden, maar die ook wat verder in de toekomst liggen. Wist u dat het tegenwoordig zelfs een eis is van onder meer hypotheekverstrekkers, banken en verzekeraars dat er recent een bouwtechnische keuring is uitgevoerd.
Bouwtechnische keuringen kunnen door twee partijen worden opgesteld.

Als verkoper kunt u een versnelde verkoop bespoedigen. U voldoet geheel aan de wettelijke meldingsplicht welke u als verkoper heeft. Er is direct inzicht in de te verwachten kosten. En bovenal zijn er achteraf geen discussies over onverwachte kosten tijdens het verkooppproces.

Tijdens de aankoop van de woning. De keuring kan als als ontbindende voorwaarde opgenomen in de koopakte. Een bouwtechnische keuring is een verlengstuk van uw onderzoeksplicht. Er is direct inzicht in de te verwachten kosten, direct en op termijn.